Të reja

Më shumë se 808,030 produkte: 10 fakte interesante rreth TEG

Më shumë se 808,030 produkte: 10 fakte interesante rreth TEG

TEG është qendra tregtare më e madhe dhe më e njohur në Shqipëri, një pikë referimi në kryeqytet, si dhe një destinacion argëtimi. Edhe pse nuk është Dita Ndërkombëtare e Matematikës (është në fakt 14 marsi, që është Dita e Pi-së), nëse të pëlqejnë numrat, këtu gjen...

Ekspozita Layers: Tekstura e Veshjes Kombëtare në TEG

Ekspozita Layers: Tekstura e Veshjes Kombëtare në TEG

Tirana East Gate është porta më e madhe e Tiranës për trendet më të reja të botës së modës dhe dizajnit. Krahas emrave ndërkombëtarë të prodhimit industrial, TEG sjell edhe produktin artistik te të gjithë ne. TEG bashkëpunon me Fondacionin Mane për të mbështetur...

Book Fest, Festa më Magjike e Librit Shqip

Book Fest, Festa më Magjike e Librit Shqip

Qendra tregtare TEG organizon panairin e përvitshëm të librit, me mbi 30 mijë libra në ofertë. Këtë vit në fokus janë mbi 500 tituj të hedhur në qarkullim gjatë vitit 2023 me uljet deri më 50% tek nobelistët shqip, booktooks dhe romanet mister dhe thriller në vigjilje...

Riciklo Kreativ – Ekspozita e inovacionit në TEG

Riciklo Kreativ – Ekspozita e inovacionit në TEG

Fakulteti i Arkitekturës dhe Urbanistikës (FAU) në Universitetin Politeknik të Tiranës, në bashkëpuni me shoqatën GO2 Albania, programin B4Students, si dhe me mbështetjen financiare të TEG dhe Fondacionit Mane, organizojnë konkursin e arkitekturës për studentët...

Place of the week: Accros magazine sugjeron qendrën tregtare TEG

Place of the week: Accros magazine sugjeron qendrën tregtare TEG

Në qendrën tregtare TEG, janë shtuar më shumë se 17,000 m2 për blerje, një koncept i ri i zonës argëtuese për klientët shqiptarë dhe një zonë gastronomike me 11 restorante. TEG është ka nisur operimin më shumë se 10 vjet më pare dhe vazhdon të mbetet edhe sot qendra...

Rihapen Qendrat Tregtare në 11 Maj, ja masat e marra nga TEG dhe QTU

Rihapen Qendrat Tregtare në 11 Maj, ja masat e marra nga TEG dhe QTU

Një hapje shkallë-shkallë e qendrave tregtare duke filluar nga data 11 Maj sipas vendimit të qeverisë, është një vendim që i vjen në ndihmë konsumatorit, ndihmon punësimin, pasi shmanget falimentimi i bizneseve dhe ndihmon vetë shtetin, pasi dyqane të mbyllura do të...

11 Vjet – Rruga e Progresit

11 Vjet – Rruga e Progresit

Miliona vizitorë çdo vit, si e ndryshoi konceptin e të bërit biznes në Shqipëri ACREM me qendrat tregtare Në dekadën e fundit, Qendrat Tregtare e kanë revolucionarizuar të bërin biznes në Shqipëri dhe kanë patur ndikim në jetën e një pjese të gjerë të konsumatorëve...

ACREM, merr pjesë në Panairin ‘’Work and Study 2018’’

ACREM, merr pjesë në Panairin ‘’Work and Study 2018’’

Në datat 28, 29 dhe 30 Mars u zhvillua në Pallatin e Kongreseve, edicioni i 9-të i Panairit ‘’Work & Study 2018’’ në të cilin u ofruan rreth 3 mijë vende pune nga 60 kompani dhe universitete. Acrem, lideri shqiptar në manaxhimin e pasurive të patundshme ishte...

ACREM, udhërrëfyesja e manaxhimit të pronave në Shqipëri

ACREM, udhërrëfyesja e manaxhimit të pronave në Shqipëri

Property management apo menaxhimi i pronave komerciale dhe jo vetem eshte nje proces tejet kompleks dhe jo mjaft i aplikuar ne Shqiperi. Nje nga kompanite qe ka nje experience te gjere ne kete fushe ne Shqiperi eshte ACREM (Albanian Property Management Company), pjese...

ACREM – Një histori suksesi!

ACREM – Një histori suksesi!

ACREM (Albanian Property Management Company) është pjesë e Balfin GROUP, grupit më të madh dhe inovator të investimeve ne Shqipëri dhe një ndër më të mëdhenjtë në rajon. E themeluar në vitin 2005, duke marrë përsipër menaxhimin e suksesshëm të QTU, Qendrës së parë...

SPAR, gjigandi botëror i Supermarketeve prezent edhe në Shqipëri.

SPAR, gjigandi botëror i Supermarketeve prezent edhe në Shqipëri.

SPAR, gjigandi ndërkombëtar i supermarketeve, me qendër në Holandë, një ndër markat më të mëdha ndërkombëtare të produkteve ushqimore dhe lider në vendet e Evropës Perëndimore, me dyqane në Austri, Gjermani, Itali, Angli, Spanjë etj., tashmë do të jetë prezent edhe në...

Intervistë me znj. Edlira Muka, drejtore ekzekutive e grupit BALFIN

Intervistë me znj. Edlira Muka, drejtore ekzekutive e grupit BALFIN

Grupi Balfin, më i madhi në vend, do të ofrojë për herë të parë instrumente financiare afatshkurtër (dëftesa tregtare borxhi), me interes 2 pikë përqindjeje më të lartë se bonot e thesarit të qeverisë. First Investment Bank është banka kujdestare dhe agjenti, që do të...