Misioni/Vizioni

MISIONI

Secili nga ne në ACREM ka bërë një angazhim individual për përsosmëri. Ne jemi lider në industrinë e pronave të patundshme, duke ofruar një shërbim të standardeve botërore, ndërsa demonstrojmë udhëheqje përmes shërbimit dhe kontributeve për komunitetin tonë. Ne ofrojmë shërbime të përqendruara te klienti, duke ndërtuar vlera përmes shërbimit tonë të plotë në dhënien me qira të pasurive të patundshme, shitjeve, menaxhimit të qendrave tregtare, shërbimeve të zhvillimit dhe aftësive të shitjes së biznesit. Ne përqafojmë ndryshimin e tregut dhe formulojmë mundësi që klientët tanë të arrijnë rezultate të dëshiruara.

VIZIONI

Të qënit lideri kryesor në menaxhimin e pasurive të patundshme dhe qendrave tregtare, sjellim të parët marka të reja në Shqipëri dhe krijojmë zgjedhjet më të mira në fushat e zhvillimit në të cilat ne operojmë.

VLERAT TONA

  • Ne rritemi çdo ditë përmes krijimtarisë dhe inovacionit.
  • Klientët tanë janë aktorët më të rëndësishëm.
  • Ne përpiqemi të përmbushim dhe tejkalojmë pritshmëritë e klientit në çdo përvojë blerjeje.
  • Ne promovojmë rritjen dhe lumturinë e anëtarëve të ekipit.
  • Suksesi ynë varet nga energjia kolektive, inteligjenca dhe kontributet e të gjithë anëtarëve të ekipit tonë.
  • Ne kujdesemi për komunitetet dhe mjedisin tonë.