Na kontakto

Na kontaktoni

4 + 1 =

ADRESA:
Rruga Nacionale Tiranë-Elbasan, Qendra Tregtare TEG, Lundër, po. 1045, Tiranë, Shqipëri.

KONTAKTO ME STAFIN TONË:
Nr kontakti: +355 4 2395000
E hënë – E premte 09:00 am – 05:00 pm
Email: info@acrem.al

PËR REKLAMA DHE ORGANIZIME EVENTESH:
Email: marketing@acrem.al

KËRKESA PËR QIRAMARRJE:
Email: leasing@acrem.al