Informacion Qiradhënie

Duke qenë destinacionet e blerjeve më të vizituara për Shqipërinë, Qendrat Tregtare nën menaxhimin e ACREM janë një vend i përshtatshëm dhe shumë i dukshëm, që ofron mundësi të mëdha për të zhvilluar një aktivitet apo promovim. Nëse kërkoni ambjente për banim, zyra apo magazina jeni sërisht në vendin e duhur. Në komplekset dhe rezidencat tona të banimit mund të jepen me qira ambjente të ndryshme për këtë qëllim.

Për të marre një ambient me qira, ju lutem lexoni termat dhe kushtet e qeradhënies dhe më pas paraqisni të plotë aplikimin online, sipas formatit të vënë në dispozicion. Nëse keni pyetje të mëtejshme, në lidhje me dhënien me qira, ju lutem kontaktoni personin përgjegjës të Qiradhënies, kontaktin e të cilit e gjeni në aplikimin online.

e-mail: leasing@acrem.al

Formulari i Aplikimit

Shkarko