News

Exhibition Layers: The Texture of the National Dress at TEG

Exhibition Layers: The Texture of the National Dress at TEG

Tirana East Gate is indeed the city’s biggest gate for the newest trends in the world of fashion and design. In addition to the international names of industrial production, TEG also brings the artistic product to all of us. TEG partners with the Mane Foundation to...

More than 808,030 products: 10 interesting facts about TEG

More than 808,030 products: 10 interesting facts about TEG

TEG is the biggest and most popular shopping mall in Albania, a landmark in the capital and an entertainment destination. Although it’s not International Mathematics Day (that’s March 14, which is Pi Day), if you enjoy numbers, here are some interesting facts about...

Book Fest, The Most Magical Albanian Book Festival

Book Fest, The Most Magical Albanian Book Festival

TEG is organizing the annual book fair with over 30,000 books on offer. This year, the focus is on more than 500 titles released in 2023, with discounts of up to 50% on Albanian Nobel laureates, booktooks, and mystery and thriller novels in anticipation of Halloween....

How QTU changed the shopping experience in Albania 18 years ago

How QTU changed the shopping experience in Albania 18 years ago

18 years ago, the first shopping center in Albania was established, Qendra Tregtare Univers (Univers Shopping Center). QTU revolutionized the retail industry and shopping experience, created hundreds of new jobs, and brought in international brands. For the first...

“Recycle – Creative” Exhibition of innovation at TEG

“Recycle – Creative” Exhibition of innovation at TEG

The Faculty of Architecture and Urbanism (FAU) at the Polytechnic University of Tirana, in collaboration with the association GO2 Albania, the B4Students program, as well as with the financial support of TEG and the Mane Foundation, organize the architecture...

ACREM – The Property Management Guide of Albania!

ACREM – The Property Management Guide of Albania!

Commercial Property Management is a rather complicated business in Albania. One of the companies that has a wide experience in this field in Albania is ACREM (Albanian Commercial Real Estate Management), part of Balfin Group. Currently, ACREM manages shopping centers...

ACREM brings the latest innovations to market services in Albania

ACREM brings the latest innovations to market services in Albania

ACREM (Albanian Property Management Company) is part of BALFIN Group, one of the largest and successful groups of investment in the region.ACREM was established in 2007 for the aim of managing the first Commercial Center in Albania, QTU. ACREM has created standards of...

Why I bought Carrefour – speaks Samir Mane

Why I bought Carrefour – speaks Samir Mane

Pse vendosët të blinit dhe menaxhonit vetë linjën e supermarketeve Carrefour? Pasi pamë disa vështirësi të momentit të kompanisë CMB, që menaxhonte rrjetin e supermarketeve Carrefour në Shqipëri, vendosëm t’u bëjmë atyre një ofertë për të marrë një pjesë të aseteve të...

Interview with Ms. Edlira Muka, executive director of BALFIN group.

Interview with Ms. Edlira Muka, executive director of BALFIN group.

Grupi Balfin, më i madhi në vend, do të ofrojë për herë të parë instrumente financiare afatshkurtër (dëftesa tregtare borxhi), me interes 2 pikë përqindjeje më të lartë se bonot e thesarit të qeverisë. First Investment Bank është banka kujdestare dhe agjenti, që do të...

SPAR, the world giant of supermarkets also present in Albania.

SPAR, the world giant of supermarkets also present in Albania.

SPAR, gjigandi ndërkombëtar i supermarketeve, me qendër në Holandë, një ndër markat më të mëdha ndërkombëtare të produkteve ushqimore dhe lider në vendet e Evropës Perëndimore, me dyqane në Austri, Gjermani, Itali, Angli, Spanjë etj., tashmë do të jetë prezent edhe në...