Rolling Hills Luxury Residences

Informacion rreth projektit

“Rolling Hills Luxury Residences” është një kompleks me 154 vila elegante, i pari i këtij lloji në Shqipëri. Kompleksi krijon komunitetin i cili ofron një eksperiencë luksoze të sigurtë dhe të gjallë.
Pozicionuar në zonën e mrekullueshme të Petrelës, “Rolling Hills” është e vendosur në mes të gjelbërimit dhe ajrit të pastër.
“Rolling Hills Recreation Park”, zë një hapësirë te konsiderueshme, përbëhet nga terrene sportive, kënde argëtuese për fëmijë, shërbime për të përmirësuar jetën në komunitet si dhe për të kaluar kohën e lirë.
“Rolling Hills Luxury Residences” është një oaz i qetësisë dhe i relaksit, larg nga zhurma e qytetit dhe një alternativë ideale jetese për ju dhe familjet tuaja!
Ne ju mirëpresim të bëheni pjesë e këtij komuniteti!

Website