Qendra Tregtare Univers

Informacion rreth projektit

Qendra Tregtare Univers është qendra tregtare e parë në historinë e Shqipërisë dhe hapja e saj vendosi një moment kyç në sistemin e shitjes me pakicë të vendit, duke revolucionarizuar mënyrën e blerjes në Shqipëri. Grupi BALFIN përfundoi ndërtimin e QTU në vitin 2005.

Gjatë vitit 2018, qendra tregtare u rinovua dhe u zgjerua në një koncept të ri, me dizajn modern të brendshëm, marka të reja dhe shërbime të reja, duke përfshirë kinemanë Cineplexx dhe këndin e lojërave për fëmijë. Përveç kësaj, QTU ofron koncepte të reja gastronomie brenda dhe jashtë, me një pamje të mrekullueshme nga veranda. QTU është një destinacion popullor dhe i dashur. Qoftë për mundësitë e blerjes në një vend të vetëm, për një vakt të mrekullueshëm, ose një ditë argëtuese me familjen, QTU ofron diçka për të gjithë. Sipërfaqja totale bruto e hapësirë për qiradhënie (GLA) është 29,000 m2 dhe vizitohet nga 7.1 milionë vizitorë çdo vit.