Galeria by TEG

Galeria by TEG Informacion rreth projektit Galeria është një qendër tregtare në jug të Shqipërisë me synim pozicionimin si destinacioni më I pëlqyer për blerje dhe gastronimi për banorët vendas dhe ata që do udhëtojnë drejt jugut të Shqipërisë, me një fokus të fortë...

Tirana East Gate

Tirana East Gate Informacion rreth projektit TEG është qendra tregtare më e madhe në Shqipëri, hapja madhështore e së cilës daton në vitin 2011. Tani, me 160 dyqane dhe 2000 vende parkimi, TEG është një destinacion tërheqës për klientët nga Tirana, Elbasani dhe...

Qendra Tregtare Univers

Qendra Tregtare Univers Informacion rreth projektit Qendra Tregtare Univers është qendra tregtare e parë në historinë e Shqipërisë dhe hapja e saj vendosi një moment kyç në sistemin e shitjes me pakicë të vendit, duke revolucionarizuar mënyrën e blerjes në Shqipëri....