Më shumë se 808,030 produkte: 10 fakte interesante rreth TEG

TEG është qendra tregtare më e madhe dhe më e njohur në Shqipëri, një pikë referimi në kryeqytet, si dhe një destinacion argëtimi. Edhe pse nuk është Dita Ndërkombëtare e Matematikës (është në fakt 14 marsi, që është Dita e Pi-së), nëse të pëlqejnë numrat, këtu gjen...

Ekspozita Layers: Tekstura e Veshjes Kombëtare në TEG

Tirana East Gate është porta më e madhe e Tiranës për trendet më të reja të botës së modës dhe dizajnit. Krahas emrave ndërkombëtarë të prodhimit industrial, TEG sjell edhe produktin artistik te të gjithë ne. TEG bashkëpunon me Fondacionin Mane për të mbështetur...

Book Fest, Festa më Magjike e Librit Shqip

Qendra tregtare TEG organizon panairin e përvitshëm të librit, me mbi 30 mijë libra në ofertë. Këtë vit në fokus janë mbi 500 tituj të hedhur në qarkullim gjatë vitit 2023 me uljet deri më 50% tek nobelistët shqip, booktooks dhe romanet mister dhe thriller në vigjilje...

Si e ndryshoi QTU përvojën e blerjeve në Shqipëri 18 vite më parë

18 vite më parë u hap qendra e parë tregtare në Shqipëri, Qendra Tregtare Univers. QTU revolucionoi industrinë e shitjeve me pakicë dhe përvojën e blerjeve, krijoi qindra vende të reja pune dhe solli marka ndërkombëtare. Për herë të parë, QTU u mundësoi konsumatorëve...