Tirana Logistic Park

Tirana Logistic Park Informacion rreth projektit Tirana Logistic Park (TLP) është parku më i madh logjistik në Shqipëri dhe një ndër më modernët në Ballkanin Perëndimor. Me një sipërfaqe totale prej 36,000 m2 dhe 15,500 m2 godina (depo), ai është vendosur...