Rolling Hills Luxury Residences

Rolling Hills Luxury Residences Informacion rreth projektit “Rolling Hills Luxury Residences” është një kompleks me 154 vila elegante, i pari i këtij lloji në Shqipëri. Kompleksi krijon komunitetin i cili ofron një eksperiencë luksoze të sigurtë dhe të...