West Park Albania

Informacion rreth projektit

Parqet me pakicë janë një koncept i ri që Grupi BALFIN prezantoi në Shqipëri, ku i pari i këtij lloji u ndërtua në Korçë dhe u emërua West Park. Disa marka të zgjedhura do të akomodohen në këtë qendër tregtare, të zgjedhura me kujdes për të përmbushur kërkesat bazë të jetës së përditshme të konsumatorit, duke ofruar produkte në sektorë kyç, si industria ushqimore, lodra për fëmijë, pajisje elektronike, artikuj të modës dhe ambiente të brendshme të shtëpisë.

Markat e njohura vendase do të ulen krah për krah me katër marka ndërkombëtare në një ndërtesë që zë një sipërfaqe prej 7,124 m2, e përbërë nga një kombinim i materialeve ndërtimi me peshë të lehtë që marrin në konsideratë traditat e qytetit. Ambientet fizike respektojnë mjedisin dhe plotësojnë eksperiencën e vizitorëve. Vendndodhja e West Park është zgjedhur në mënyrë strategjike për të krijuar bazën për rikualifikimin e të gjithë zonës, në mënyrë që vetë projekti të bëhet një katalizator për zhvillimin e qarkut të Korçës. Ky është një kompleks tregtar që u prezantua për herë të parë në Korçë, dhe së shpejti do të përsëritet në të gjithë Shqipërinë dhe rajonin.

Vendndodhja: Rruga Midhi Kostani, Korçë 7001

Website