Tirana East Gate

Informacion rreth projektit

Tirana East Gate ndodhet në lindje të vendit në vetëm 4 km larg qendrës së kryeqytetit.
TEG mirëpret 9.1 Milion vizitorë në vit, kryesisht nga Tirana, Elbasani, Durrësi dhe nga Kosova, tashmë është një destinacion për blerje dhe argetim. Ofron një gastronimi të pasur, kënde lojrash për fëmijë dhe 7 salla kontemporane kinemaje.
TEG është Qendra më e madhe në vend me 42,000 m2 sipërfaqe dhe rreth 2,000 vende parkimi. Qendra ka dy kate nën toke dhe dy të tjerë mbi sipërfaqe.
TEG është qendra me e madhe në Shqiperi dhe rajon!
Qendra ka 150 dyqane dhe markat kryesore janë: Carrefour, Jumbo, Neptun, Jysk, grupi Inditex.

Tirana East Gate ndodhet në lindje të vendit në vetëm 4 km larg qendrës së kryeqytetit.
TEG mirëpret 9.6 Milion vizitorë në vit, kryesisht nga Tirana, Elbasani, Durrësi dhe nga Kosova, tashmë është një destinacion për blerje dhe argetim. Ofron një gastronimi të pasur, kënde lojrash për fëmijë dhe 7 salla kontemporane kinemaje.
TEG është Qendra më e madhe në vend me 42,000 m2 sipërfaqe dhe rreth 2,000 vende parkimi. Qendra ka dy kate nën toke dhe dy të tjerë mbi sipërfaqe.
TEG është qendra me e madhe në Shqiperi dhe rajon!
Qendra ka 150 dyqane dhe markat kryesore janë: Carrefour, Jumbo, Neptun, Jysk, grupi Inditex.

Website