Ambasador 3

Informacion rreth projektit

Një rezidencë si jo më parë në Shqipëri e dizenjuar për të ofruar shumë lehtësira në mënyrën e të jetuarit. I pozicionuar në një nga zonat më prestigjoze dhe shumë afër qendrës së Tiranës dhe Parkut të Liqenit, ku duke bërë vetëm pak metra mund te shijoni një ecje apo vrapim në mes të gjelbërimit dhe ajrit të pastër të këtij parku.
Sipërfaqja totale e ndërtimit është 32,000 m2 dhe aty përfshihen 4 kate parkimi nëntokë, 1 kat ambiente tregtare (kati i parë) dhe 20 kate ambiente banimi.
Ndërtesa numëron rreth 155 apartamente banimi dhe 123 vende parkimi, ku sipërfaqja e apartamenteve 1+1 dhe 4+1 varion nga 95.00 – 245.000 m2.

Website