Qendra Tregtare mbi 270 Dyqane, 11.3 milionë vizitorë në vit

ACREM (Albanian Property Management Company) është lideri Shqiptar në manaxhimin e shërbimeve të pasurive të patundshme. Me një rrjet profesionistësh ACREM, ofron një paketë të gjërë shërbimesh si: Konsulencë Financiare, Marketing, Qiradhënie, Administrim.
ACREM është themeluar në vitin 2005, me qëllim manaxhimin e Qendrës së parë Tregtare në Shqipëri, QTU. ACREM ka krijuar standartet për praktikat më të mira të manaxhimit të pasurive të paluajtshme. Kompania ka në manaxhim qendra tregtare dhe objekte banimi nga të cilat mund të përmënden TEG, QTU, Qendra Tregtare Fier, Rrolling Hills, Ambasador3 etj.
ACREM synon të zgjerojë portofolin e klientëve dhe të zhvillohet në një kompani me një gamë të diversifikuar shërbimesh. Qëllimi i ACREM është të sigurojë një eksperiencë ekselente konsumatore bazuar kjo në përvojën disa vjeçare, në lidershipin e fituar në treg, në rrjetin e fortë të profesionistëve dhe në shpirtin e sipërmarrjes që e mban përherë inovativ.

ACREM është pjesë e Balfin GROUP, një nga grupet më të mëdha e me të suksesshëm të investimit në rajon.

MISIONI
Ofrimi i një shërbimi cilësor sipas standarteve të larta profesionale ndërkombëtare në fushën e manaxhimit të pasurive të paluajtshme ku aktualisht operon duke u afirmuar si kompani lider në këtë fushë për Shqipërinë, rajonin dhe më gjërë.
VIZIONI
Frymëzojmë individët dhe organizatat me të cilët punojmë në mënyrë efektive dhe efikase, duke krijuar zgjedhjet më të mira në fushën ku operojmë: sigurimi i shërbimeve të një cilësie të lartë.
VLERAT TONA
Ne besojmë në respektimin dhe mirëbesimin e klientëve tanë.
Rritemi çdo ditë nëpërmjet kreativitetit dhe inovacionit.
Ndërthurim drejtësinë, integritetin dhe etikën profesionale në të gjithë aspektet e bizneseve tona.

Rezidenca Kolektive

155 Apartamente, 25 Kate, 32 000 m2 ndërtim

Kompleks Vilash

122 Vila, Sipërfaqe mbi 20 ha

Qendra Tregtare

Mbi 270 Dyqane, Sipërfaqe 152 000 m2

Zyra

1200 m2, 4-kate