ACREM është lideri shqiptar në manaxhimin e Qendrave Tregtare, Rezidencave të Banimit dhe tipologjive të tjera të pasurive të patundshme

ACREM

ACREM (Albanian Commercial Real Estate Management) është lideri Shqiptar në manaxhimin e shërbimeve të pasurive të patundshme. Me një rrjet profesionistësh ACREM, ofron një paketë të gjërë shërbimesh si: Konsulencë Financiare, Marketing, Qiradhënie, Administrim.

ACREM është themeluar në vitin 2005, me qëllim manaxhimin e Qendrës së parë Tregtare në Shqipëri, QTU. ACREM ka krijuar standartet për praktikat më të mira të manaxhimit të pasurive të paluajtshme. Kompania ka në manaxhim qendra tregtare dhe objekte banimi nga të cilat mund të përmënden TEG, QTU, Qendra Tregtare Fier, Rrolling Hills, Ambasador3 etj.

ACREM synon të zgjerojë portofolin e klientëve dhe të zhvillohet në një kompani me një gamë të diversifikuar shërbimesh. Qëllimi i ACREM është të sigurojë një eksperiencë ekselente konsumatore bazuar kjo në përvojën disa vjeçare, në lidershipin e fituar në treg, në rrjetin e fortë të profesionistëve dhe në shpirtin e sipërmarrjes që e mban përherë inovativ.

ACREM është pjesë e Balfin GROUP, një nga grupet më të mëdha e me të suksesshëm të investimit në rajon.

Të reja

Acrem sjell risitë me të fundit të shërbimeve në tregun Shqipëtar

Acrem sjell risitë me të fundit të shërbimeve në tregun Shqipëtar

ACREM ACREM (Albanian Commercial Real Estate Management) është pjesë e Balfin GROUP, grupit më të madh dhe inovator të investimeve ne Shqipëri dhe një ndër më të mëdhenjtë në rajon. ACREM është themeluar në vitin 2005, duke marrë përsipër menaxhimin e sukseshëm të...

Intervistë me znj. Edlira Muka, drejtore ekzekutive e grupit BALFIN

Intervistë me znj. Edlira Muka, drejtore ekzekutive e grupit BALFIN

Grupi Balfin, më i madhi në vend, do të ofrojë për herë të parë instrumente financiare afatshkurtër (dëftesa tregtare borxhi), me interes 2 pikë përqindjeje më të lartë se bonot e thesarit të qeverisë. First Investment Bank është banka kujdestare dhe agjenti, që do të...

SPAR, gjigandi botëror i Supermarketeve prezent edhe në Shqipëri.

SPAR, gjigandi botëror i Supermarketeve prezent edhe në Shqipëri.

SPAR, gjigandi ndërkombëtar i supermarketeve, me qendër në Holandë, një ndër markat më të mëdha ndërkombëtare të produkteve ushqimore dhe lider në vendet e Evropës Perëndimore, me dyqane në Austri, Gjermani, Itali, Angli, Spanjë etj., tashmë do të jetë prezent edhe në...